Riemen

Onze lichtgewicht DogTools riemen zijn het perfecte gereedschap voor een rustige en ontspannen wandeling met de hond.

Gemaakt van dezelfde kwalitatieve materialen als onze DogTools tuigjes, dus roestvrije metalen, makkelijk schoon te maken en sneldrogend. Volledig handgemaakt in Portugal. 

Multifunctioneel

Onze DogTools riem noemen wij multifunctioneel, omdat het makkelijk aangepast kan worden door de dubbele haak. De riem is 120 cm lang en kan verlengd worden tot een riem van 2 meter. Dit kan door de tweede haak aan de ring vast te maken en de stof te verschuiven tot de gewenste lengte. 

Ook kun je de riem zo over de schouders of om de middel dragen om de handen vrij te hebben. Hierdoor is het tevens te gebruiken bij bijvoorbeeld het joggen met de hond. (in combinatie met een DogTools tuigje; gebruik bij het joggen altijd het ringetje achterop het tuigje en nooit aan de voorkant!)

De riem kan besteld worden in een smalle versie van 19 mm breed en een brede versie van 25 mm. Wij adviseren de smalle versie te gebruiken voor kleine tot medium formaat honden en de bredere voor middelgrote tot grote honden. 

Let op:

Sommige honden, met name pups/jonge honden, kunnen aan de riem gaan knagen, wat bijtschade kan veroorzaken. Er wordt geen garantie gegeven op bijt- of schuurschade.

Bekijk hieronder de instructievideo: (zet ondertiteling aan)

 

Klik hier voor het bestellen van jouw riem!