Gratis verzending vanaf €49 binnen Nederland

Retourbeleid

Retour:

Mocht u niet tevreden zijn met uw bestelling, dan heeft u het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,60 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via info@dogguardian.nl. Gebruik het herroepingsformulier dat is meegestuurd met de bevestigingsmail van uw bestelling. Of klik hier om het formulier te downloaden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

TIJDELIJKE ACTIE DogTools TUIGJES:

Omdat wij zo overtuigd zijn van de werking van onze tuigjes, bieden wij ter introductie hiervoor een tijdelijke aangepaste retourbeleid aan. Dit betekent dat u uitgebreid het tuigje kan uitproberen gedurende een periode van 3 weken (21 dagen)! Bent u hierna toch niet overtuigd? Geen probleem, stuur het gebruikte tuigje (bij normaal gebruik) terug en wij retourneren u het geld. 

Na de uitprobeerperiode van 21 dagen, heeft u 7 dagen de tijd om uw bestelling te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product ontvangen is.

Let op:

Het tuigje mag niet beschadigd geretourneerd worden. Bij schade aan de stof, de metalen onderdelen of de sluiting, veroorzaakt door onjuist gebruik, bijtschade door de hond of andere oorzaken, wordt het tuigje niet vergoed. Het oordeel hierover en de uiteindelijke beslissing ligt bij Dog Guardian.

Deze actie geldt alleen voor onze tuigjes. Voor alle overige producten geldt het gebruikelijke retourbeleid zoals aan het begin van deze pagina beschreven.  

Beschadigd of onvolledig pakket:

Mocht je onverhoopt een beschadigd of onvolledig product/pakket hebben ontvangen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of via info@dogguardian.nl 

Vermeld bij uw bericht het bestelnummer en/of factuurnummer, het product en de maat en de reden van de klacht.

Voor meer informatie over retourneren, uw herroepingsrecht en garantie, bekijk onze algemene voorwaarden.  

Naar boven }