Gratis verzending vanaf €49 binnen Nederland

Hoe werkt het 'kwispel' tegoed?

Dogguardian.nl heeft een trouwe klanten programma, genaamd 'kwispel' tegoed. Want wat wij graag zien, zijn blije honden en blije baasjes! Het 'kwispel' tegoed bouw je automatisch op via jouw Dogguardian klantaccount, waarmee je kunt profiteren van mooie voordelen.

 

Hoe werkt het?

Bij iedere bestelling, ontvang je 3% van de totale bestelwaarde als 'kwispel' tegoed. En dit tegoed kun je inleveren om korting te krijgen op je bestelling(en).

 

Je kunt ervoor kiezen om het 'kwispel' tegoed te gebruiken bij je reguliere bestellingen. Of je kunt het gebruiken om een keer een ander product uit te proberen. Iets wat je al een tijdje op de verlanglijst hebt staan, bijvoorbeeld.

 

Het 'kwispel' tegoed wordt automatisch bij iedere bestelling, bijgeschreven op jouw klantaccount. Links in het menu, onder het kopje 'Kwispel tegoed' kun je nakijken hoeveel tegoed je hebt opgebouwd, hoeveel je hebt gebruikt en wat het huidig tegoed is.

 

Zodra je 'kwispel' tegoed hebt opgebouwd, krijg je in de winkelwagen de optie om jouw tegoed te gebruiken (net boven het knopje 'afrekenen'). Het bedrag wordt dan automatisch toegepast op je bestelling in de vorm van korting.

 

Let op: Helaas zijn de Darf producten uitgezonderd om korting te krijgen met je 'kwispel' tegoed. Je bouwt overigens wel tegoed op bij het bestellen van deze producten en je kunt het toepassen voor alle andere artikelen in onze collectie.

 

Welke andere voordelen zijn er?

 

Verjaardagscadeau:

Voeg de verjaardag van jouw hond toe bij jouw profiel en ontvang een speciale verjaardagstegoed t.w.v. €7,50 🎁. Zo kun jij voor deze speciale dag een mooi cadeau voor jouw hond uitkiezen! Heb je meerdere honden? Stuur ons even een bericht via e-mail of via het contactformulier en wij voegen de data toe aan jouw account 🐶

  

'Introduceer een hondenbaasje' tegoed:

Vind je het leuk om andere hondenbaasjes ook kennis te laten maken met ons? Je kunt dan iemand uitnodigen voor Dogguardian.nl.

 

Wij waarderen dit natuurlijk enorm! Daarom ontvang jij, als bedankje, 3% van de bestelwaarde van de eerste 5 bestellingen van die persoon, als 'kwispel' tegoed. Dit tegoed kun je gebruiken om wat leuks te bestellen voor jouw hond 🤩

 

P.S. De uitgenodigde ontvangt bovendien van ons een welkomstgeschenk van €5 'kwispel' tegoed, bij het aanmaken van een klantaccount. 

 

Een uitnodiging sturen kan via e-mail, Whatsapp of Facebook. Onder het kopje 'Introduceer een hondenbaasje', links in het menu, vind je meer informatie.

 

We wensen jullie veel plezier met jullie 'kwispel' tegoed 🐾

Naar boven }