"Wij staan te trappelen om jou het zo gemakkelijk mogelijk te maken in de (bewuste) keuze naar wat leuks of lekkers voor je hond!"

Ik ben Jacqueline, en mijn honden Ipa en Teddie en mijn poes TeauwTeauw zijn enorm blij met mijn nieuwe avontuur bij DogGuardian.nl. Als zelfstandig ondernemer zet ik me in voor een betere wereld voor mens en dier. Ik ontwikkel educatieve programma's voor het basisonderwijs over zwerfafval en klimaatadaptatie, en zo nu en dan sta ik met deze thema's zelf voor de klas.

De band met DogGuardian.nl is snel gelegd als het gaat om duurzaamheid en gezondheid. Joe en Eileen letten nauwkeurig op waar producten vandaan komen en wat er wel (of juist niet) aan wordt toegevoegd, zodat we de gezondheid van onze harige vrienden kunnen waarborgen en zeker kunnen zijn van de herkomst van de producten.

"Onze trouwe viervoeters voelen de emoties bijzonder goed aan, zoals we als eigenaren allemaal weten"

Mijn honden Philippe en Bassie gaven de doorslag om mee te doen met het DogGuardian.nl team. Zij hadden allang aangevoeld hoe blij ik werd van de spirit. Onze trouwe viervoeters voelen de emoties bijzonder goed aan, zoals we als eigenaren allemaal weten.

Ik ben Frank en heb van jongs af aan al twee maatjes om mij heen. Ze staan voor mij op nr. 1 en helpen mij om sociaal te verbinden met mensen, we doen het samen! Ik ken DogGuardian als expert in voeding, producten en sterk in het kennis delen. Ik help heel graag mee om nog meer trouwe viervoeters en hun eigenaren de beste producten van de webshop te laten ervaren.

Joe & Eileen

Wij zijn Joe en Eileen, de oprichters van DogGuardian.nl. Onze passie voor honden heeft ons geïnspireerd om een webshop te creëren die speciaal is gericht op de beste zorg en producten voor onze trouwe viervoeters.

Joe: De Hondentrainer

Mijn naam is Joe Engel en ik ben een toegewijde hondentrainer. Al vanaf mijn elfde zijn honden een belangrijk deel van mijn leven en kan ik me geen wereld zonder hen voorstellen. Door mijn jarenlange ervaring, zowel in binnen- als buitenland, heb ik veel geleerd van diverse dierenartsen en hondentrainers die mij hebben gevormd tot de trainer die ik nu ben.

Tijdens mijn verblijf in Portugal ontmoette ik mijn mentor, Fernando Silva, een briljante hondentrainer die bezig was met het ontwikkelen van een uniek tuigje om het trekken bij honden te stoppen. Samen hebben we dit tuigje, het DogTools tuigje, geperfectioneerd. Inmiddels dragen meer dan 80.000 honden wereldwijd ons tuigje, en daar zijn we enorm trots op.

Eileen: De Backoffice

Eileen zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Samen met onze hond Stitch, onze allemansvriend, en onze vier katten Damian, Cee-Lo, Shenzi en Alfama, vormen we een team dat zich volledig inzet voor jullie en jullie huisdieren.